Business 2 Business

Kalpanarts staat open voor samenwerking en het organiseren van evenementen voor u w organisatie. Wij maakten dansperformances voor diverse instellingen en bedrijven zoals museum de Hermitage, het Free to Move Spierfonds Gala in het Zuiderstrandtheater en de Hunger Project. Niet alleen hebben wij prachtige solo’s & duetten die te boeken zijn, wij werken ook in opdracht en op maat. Zo kunnen wij veel betekenen voor uw bedrijf of viering.

image about Business 2 Business

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

 

Dans op maat
– solo’s, duetten of meerdere dansers, vaak in combinatie met live muzikanten

– passend bij een thema, een viering en de missie en visie van uw organisatie

 

Persoonlijke ontmoetingen (meet & greets)
met de dansers/performers backstage tijdens onze tournees.

Een uitkoopvoorstelling van een van de repertoire voorstellingen van Kalpanarts, georganiseerd voor uw bedrijf en toegankelijk voor medewerkers en relaties.

– De middag / avond kan gepresenteerd worden door een ervaren host uit ons team van performers en proffesionals.

– Deze bijzondere avond organiseren we in samenwerking met een theater en is voorzien van de benodigde technische middelen en horeca-faciliteiten.

Bij het boeken van een speciale Kalpanarts bedrijfsvoorstelling hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles, uw bedrijf hoeft alleen de gastenlijst te maken en te genieten van theater, dans, muziek en traditie.

 

Kant en klaar te boeken

 

Samam (1)

Samam betekent ‘samenkomen’ of ‘samenzijn’ in het Sankriet. Dit duet is oorspronkelijk gemaakt voor De Hermitage (‘Vrienden van de Hermitage’) geïnspireerd op de bijzondere tentoonstelling Classic Beauties. 

Samam is een ontroerend duet met een poëtische sfeer. Indiaas voetenwerk, sierlijke handbewegingen, expressieve ogen en hedendaagse dans komen samen op een unieke en krachtige wijze.

De muziek is een opname van een Philip Glass compositie uitgevoerd door de harpiste Lavinia Meijer, en kan indien gewenst aangepast worden. De kostuums kunnen -afhankelijk van de sfeer en de context van het event- aangepast worden om zo de gewenste look te creëren.

duur
originele versie van 10 minuten (tijdsduur kan aangepast worden)

dansers
wisselend o.a. Goda Zukaiskaité en Lars de Vors

 

Aasai (2)

Een duet over passie en sensualiteit op tangomuziek van Piazolla. Thema’s als passie, verlangen, jaloezie en sensualiteit liggen ten grondslag aan de choreografie. De Libertango muziek dient als basis voor het duet waar vurig voetenwerk gecombineerd wordt met hedendaagse dansbewegingen.

dansers
wisselend o.a. Rosanna ter Steege en Gino Taytelbaum

 

Tara (3)

Deze solo wordt gedanst door Indu Panday, een van de beste Indiase danseres die Nederland rijk is. Ze wordt live begeleid door basgitarist Mark Haanstra. Een verrassende combinatie van basgitaarmuziek en traditionele geïnspireerde dans. Tara betekent in Sanskrit ster. In deze solo is de spanning tussen stilte en geluid en de aantrekkingskracht van sterren op de aarde voelbaar. [links naar de persoonspagina’s]

 

Fluid (4)

Deze opvallende solo wordt gedanst door de bekende breakdancer Denden Karadeniz muzikaal begeleidt door live zang van de Indiase Sashwathi Jagadish. Met haar scherpe Zuid Indiase stem wordt deze urban danser uitgedaagd om zich kwetsbaar op te stellen zonder in te boeten in kracht. Ritmes, vloerwerk, handgebaren en fluïditeit komen allemaal samen in deze krachtige en ontroerende solo.

 

Water under Snow (5)

Hier zien we dansers in een intiem en speels duet met de unieke danstaal van Kalpanarts op een Finse muziek compositie.

dansers
wisselend o.a. Goda Zukauskaité & Indu Panday

 

Stream of Touch (6)

Is een dansduet over aanraking en verwijdering. De dansers verleiden elkaar tot toenadering.

dansers
wisselend o.a. Goda Zukauskaité & Gino Taytelbaum

 

Voor alle solo’s & duetten geldt dat ze op zowel grote locaties als zeer kleine ruimtes uitgevoerd kunnen worden. De duetten duren ongeveer 10-15 minuten maar kunnen ook langer of korter gepresenteerd worden. De kostuums kunnen -afhankelijk van de sfeer- en de context van het event, aangepast worden om zo de gewenste look te creëren.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, kunt u contact opnemen met
Gysèle ter Berg
gysele@kalpanarts.com
06 415 020 79