jouw business en Kalpanarts

Kalpanarts staat open voor samenwerkingen en het organiseren van evenementen voor jouw organisatie. We hebben dansvoorstellingen gemaakt voor verschillende instellingen en bedrijven, zoals het Hermitage Museum, het Free to Move Spierfonds Gala in het Zuiderstrand Theater en het Hunger Project. Niet alleen hebben we prachtige solo's en duetten die geboekt kunnen worden, we werken ook in opdracht en op maat. Op deze manier kunnen we veel betekenen voor jouw bedrijf of viering.

image about jouw business en Kalpanarts

Kalpanarts biedt thematische activiteiten aan voor zakelijke groepen. Ons flexibele aanbod stelt bedrijven in staat om te kiezen uit een reeks op maat gemaakte activiteiten en werknemers de mogelijkheid te bieden om iets unieks te ervaren met hun team.

Wanneer je een speciale bedrijfsvoorstelling boekt bij Kalpanarts, hoef je je geen zorgen te maken over details. Wij regelen alles. Het enige wat jouw bedrijf hoeft te doen is gasten uitnodigen, achterover leunen en genieten van theater, dans, muziek en traditie, en deelnemen aan spannende discussies.

 

 

Kom naar onze performance "Breathe" en doe mee aan het gesprek in de schijnwerpers.

Na de show gaan de lichten aan: het publiek wordt uitgenodigd om vragen te stellen en in discussie te gaan met de choreograaf en de artiesten. Misschien wil je meer weten over de betekenis, de concepten of de stijl van het stuk. Publieksleden kunnen hun gedachten en ervaringen uiten. Luister naar anderen, stel vragen in een veilige omgeving, laat de discussie je verlichten. Misschien wil je ook je ideeën delen en feedback krijgen?  Dit is een kans om inzicht te krijgen in het creatieve proces. Je gaat naar huis vol inspiratie, met nieuwe ideeën en kennis, zo kan je je eigen creatieve genie verder ontwikkelen. 

Ticketprijs

Groep >10 personen: 10% korting op de totale ticketprijs

Privévoorstelling inclusief theaterhuur: € 10.000 (prijzen zijn indicatief)


 

Ontmoet de choreograaf. VIP-meeting met exclusieve presentatie (45 minuten tot 1 uur)

Voor of na de show kun je in een VIP-sessie een privépresentatie boeken met een maker van Kalpanarts-voorstellingen. Dit is een kans om exclusief inzicht te krijgen in de oorsprong, ontwikkeling en betekenis van een uitvoering. Je zult niet alleen het stuk beter begrijpen, maar mogelijk ook verbanden vinden tussen je creatieve doelen en die van de choreograaf. Maak gebruik van deze kans om je eigen vragen te stellen en na te denken over de onderwerpen van het stuk. Het doel is om een inspirerende, educatieve en motiverende focus te bieden voor jouw groep.

€ 750 (prijs is indicatief)


Voor een meer persoonlijke ontmoeting kun je een artiest uitnodigen aan jouw tafel. Als je een evenement hebt, misschien met een diner, een viering of een bijeenkomst met je team, is deze ontmoeting een speciale manier om bepaalde thema's in de discussie te introduceren. De artiest(en) delen inside-informatie over het creatieve proces van de voorstelling, geven uitleg over Indiase en andere vormen van dans en betrekken deelnemers bij de onderwerpen van de show.

Te boeken in combinatie met de show (met tickets of privé): € 1.500 (volledig evenement)


We bieden de mogelijkheid om een duet of een fragment van onze professionele dansers te boeken. Een boeking hoeft niet per se duur te zijn. Als jouw locatie kleiner is of de gelegenheid een korter stuk vereist, kunnen de dansers van Kalpanarts een set uitvoeren die is aangepast aan jouw evenement. Misschien heb je overgangen nodig om de avond te onderbreken, of een introductie voor de conferentie, misschien is het een grootse finale! Voeg wat leven toe aan jouw evenement. 

Tip! Deze optredens kunnen ook de basis vormen voor jouw Kunstenaarsgesprek of Ontmoet de Choreograaf.

€ 1.500 - 2.500 (prijzen zijn indicatief)

Dansen waaruit je kunt kiezen:

1. Samam

Samam betekent 'samenkomen' of 'samen zijn' in het Sanskriet. Dit duet is oorspronkelijk gemaakt voor De Hermitage (Vrienden van de Hermitage) en geïnspireerd op de speciale tentoonstelling Classic Beauties. Samam is een ontroerend duet met een poëtische sfeer. Indiase voetbewegingen, gracieuze handbewegingen, expressieve ogen en hedendaagse dans komen op unieke en krachtige wijze samen.

Muziek: een opname van een compositie van Philip Glass, uitgevoerd door harpiste Lavinia Meijer, aangepast aan jouw evenement.

Kostuums gestyled volgens de gewenste uitstraling voor jouw evenement.

Duur: de originele versie duurt 10 minuten, of naar keuze.


2. Aasai

Een duet over passie en sensualiteit op muziek van Piazolla. Thema's zoals passie, verlangen, jaloezie en sensualiteit vormen de basis van de choreografie. De muziek van Libertango ligt ten grondslag aan het vurige voetenwerk van het duet, dat gestileerd is met hedendaagse dansbewegingen.


3. Tara

Deze solo wordt gedanst door Indu Panday, een van de beste Indiase dansers in Nederland. Ze wordt live begeleid door bassist Mark Haanstra. Het is een verrassende combinatie van moderne basgitaarmuziek en traditionele dans. 'Tara' betekent ster in het Sanskriet. In deze solo geeft de spanning tussen stilte en geluid een gevoel van de zwaartekracht van de sterren op aarde.


4. Fluid

Deze opvallende solo wordt gedanst door de bekende breakdancer Denden Karadeniz, muzikaal begeleid door de live vocalen van de Indiase Sashwathi Jagadish. Met haar scherpe, Zuid-Indiase stem wordt de urban danser uitgedaagd om zichzelf in een kwetsbare positie te presenteren zonder kracht te verliezen. Ritmes, vloerwerk, handgebaren en vloeiendheid komen allemaal samen in deze krachtige en ontroerende solo.


5. Water under Snow 

Hier zien we dansers in een intiem en speels duet met de unieke danstaal van Kalpanarts op een Finse muziekcompositie.


6. Stream of Touch 

In een danstweeluik over aanraking en verwijdering dagen de dansers elkaar uit tot intimiteit.

 


Dancer in your room

Wil je Indiase, hedendaagse dans leren en ervaren als een teamactiviteit? Lees meer over INTERMEZZO 


Eerdere klanten:

Hermitage Museum

Free to Move Spierfonds Gala in the Zuiderstrand Theater

The Hunger Project