Intermezzo
image about Intermezzo

Intermezzo | Dancer in your room 

Kalpanarts heeft samen met een fysiotherapeut een concept en reeks online-workshops.
Een danser van Kalpanarts komt live via Zoom of Jitsi de thuiskantoren in vliegen om in een korte sessie ontspanning en energie te brengen door samen (dans) bewegingen te doen.
 

Ik vond het heerlijk! Echt een moment voor jezelf, maar ook gelijk een soort bonding met je team. Heel tof om ook wat simpele handbewegingen te leren, makkelijk te volgen doeltreffende oefeningen, fijne persoonlijke begeleiding.’

The event was a lot of fun and the team loved it! Goda was awesome, she got everyone jumping around and forgetting about the lockdown. The lessons she thought us were also directly applicable in our day to day work and everyone on the team loved it! thank you again for everything! - Thierry Sequeira, CEO Massive Rocket

— Deelnemers van de workshop 

Taylor-made workshops, een kado voor jezelf of jouw bedrijf
– Het doel van deze 'energizer' is om meer energiek en ontspannen de rest van de dag in te kunnen gaan en te leren hoe je een sequentie van oefeningen zelf kan blijven toepassen (en daarmee de kans op RSI te verkleinen).
– De oefeningen en bewegingen worden in sessies van 10-30 minuten  gegeven en kunnen zowel zittend als staand uitgevoerd worden. 
– De sessies kunnen één keer maar ook in een reeks worden aangeboden.
– van 1 tot 50 personen.
– Taal: Nederlands, Engels of Frans
– Prijs: afhankelijk van duur workshop en aantal personen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met 
gysele@kalpanarts.com


‘Heel fijn en leuk. Hadden we dit maar eerder gedaan!’

— Deelnemer van de workshop